BRUIDSSTYLING

Hi Bride to be,
Je gaat trouwen! Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk, Een leuke, spannende tijd breekt aan. Voorbereidingen treffen, oriënteren, afspraken en bezichtigingen. Hoe gaaf dat jullie je wensen samen brengen en zo uitkomen op JULLIE prachtige grote dag! Natuurlijk wil jij er op die bijzondere dag op je allermooist uitzien. Ben jij nog op zoek naar een hairstyliste en/of visagiste? Graag verzorg ik jouw perfect, verzorgde bruidsstyling, die helemaal aansluit op jouw wensen.

Vanaf 2013 ben ik begonnen met het creëren van verschillende opsteekkapsels. Vrijwel direct vond ik dit enorm leuk en in 2014 had ik mijn allereerste bruid. In 2015 is ook de interesse erbij gekomen voor het verzorgen van visagie.
Zo ontstond een grote passie voor het verzorgen van verschillende, uiteenlopende hairupdo’s, bruidskapsels en make-uplooks. Vandaar dat ik mij hierin later heb gespecialiseerd door diverse cursussen gevolgd en afgerond te hebben, onder andere bij de BaronAcademy in Weesp. Daarnaast beschik ik over verschillende certificaten voor het behalen van visagie cursussen. Zo kan ik jou voorzien van een perfect houdend bruidskapsel met bijpassend, stralende make-up. Het complete plaatje! In de salon werk ik met de professionele make-uplijn van Golden Rose. Samen met mijn vaardigheden, zorgen ook de professionele producten van KIS ervoor dat jou bruidskapsel houdbaar blijft en tegen (bijna alle) weersinvloeden bestand is. Op de trouwdag zelf ben ik bereid vroeg te beginnen en tevens aan huis te komen. Ik ben benieuwd naar jouw wensen!
Eventueel zou ik ook in overleg, het haar en de visagie van enkele gasten kunnen verzorgen.
Omgeving: Veluwe en omstreken.

Tarieven

Alleen Bruidskapsel (incl. proefsessie):   vanaf  € 285
Alleen Bruidsvisagie (incl. proefsessie):   vanaf € 225
Bruidsarrangement (complete plaatje - haar en visagie):   vanaf  € 450

Benieuwd naar mijn werk?
Neem een kijkje op mijn socials: @bruidsstylingnaath  (Volg tip!)

Heb jij interesse?
Neem vrijblijvend contact op voor nog meer informatie.

𝔸𝕟𝕕 𝕤𝕠 𝕥𝕙𝕖 𝕒𝕕𝕧𝕖𝕟𝕥𝕦𝕣𝕖 𝕓𝕖𝕘𝕚𝕟𝕤...

JA IK WIL!