BRUIDSSTYLING EN VISAGIE
Lieve aanstaande bruid,
Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.
Je gaat trouwen! Hoe gaaf is dat!

Natuurlijk wil jij er op die bijzondere dag op je allermooist uitzien. Graag verzorg ik jouw perfect, verzorgde bruidsstyling, die helemaal aansluit op jouw wensen, persoonlijkheid en stijl. 


Ik heb een grote passie voor het creëren van verschillende, uiteenlopende hairupdo’s en bruidskapsels. Vandaar dat ik mij hierin ook heb gespecialiseerd door diverse cursussen gevolgd en afgerond te hebben. Onder andere bij de Baron Academy. Daarnaast beschik ik over certificaten voor het behalen van visagie cursussen. Zo kan ik jou ook voorzien van een perfect bruidskapsel met bijpassend stralende make-up. Het complete plaatje!

Als ervaren bruidsstyliste zorg ik ervoor dat jouw kapsel en visagie de hele dag houdbaar blijven en houd ik hierbij rekening met bepaalde weersinvloeden. Het gebruik van de producten van KIS en de professionele make-uplijn van GoldenRose, sluiten hier perfect op aan. Met mijn kennis en de technieken die ik beheers, komen we samen op het perfecte plaatje! Het is zo bijzonder om een klein deel uit te mogen maken van JULLIE dag en ik vind het dan ook erg gezellig om op die dag zelf bij jou ‘thuis’ te mogen komen. Zo begin jij de dag heerlijk ‘ontspannen’ in je eigen omgeving. Eventueel zou ik ook het haar en de visagie van elke gasten kunnen verzorgen.

Benieuwd naar mijn werk?
Check hiernaast de Inspiratie of neem een kijkje op mijn socials: @naathnunspeet

Heb jij interesse?

Neem vrijblijvend contact op en dan hoop ik je gauw te ontmoeten!𝔸𝕟𝕕 𝕤𝕠 𝕥𝕙𝕖 𝕒𝕕𝕧𝕖𝕟𝕥𝕦𝕣𝕖 𝕓𝕖𝕘𝕚𝕟𝕤...


JA IK WIL