SALON


  

Even voorstellen..
Mijn naam is Nathalie Kluinhaar - van der Ouw, 28 jaar oud en ik ben Allround Hairstylist. Deze opleiding heb ik afgerond aan het Landstede te Zwolle. Na 12 jaar ervaring op gedaan te hebben in verschillende professionele salons, waarvan ik de laatste paar jaar de functie heb mogen uitoefenen als Salon Manager, heb ik uiteindelijk de stap genomen om mijn eigen bedrijf op te zetten. De salon is gevestigd aan het Schuurmanserf 25 te Nunspeet. Hier woon ik samen met mijn man Ramon en onze hond Luca. De salon grenst aan onze achtertuin. Door mijn vrienden en familie wordt ik al jaren NAATH genoemd. Voor de ultieme 'haarbeleving' sta ik graag voor jou klaar in mijn knusse salon. Voor iedereen, dames, heren en kinderen, persoonlijk advies op maat en alle tijd. Uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Van complete make-overs tot alleen uitgroeibehandelingen, van coole updo's tot stoere mannenkapsels. Met veel passie werk ik in het kappersvak en vind het dan ook belangrijk om op de hoogte te zijn van nieuwe trends en ontwikkelingen. Trends zijn leuk, maar natuurlijk kijk ik ook naar jou als persoon, gezichtsvorm en luister ik naar je wensen.  

Ga je binnenkort trouwen? Met veel plezier verzorg ik dan jouw bruidskapsel. 
Samen plannen we een afspraak voor het proefkapsel en verlaat je niet eerder de salon dan dat we jouw droomkapsel hebben gecreëerd. Op de trouwdag zelf ben ik bereid vroeg te beginnen en tevens aan huis te komen. Ik ben benieuwd naar jouw wensen! Voor meer informatie, kijk onder het 'kopje' Bruidsstyling. 

Ben je geïnteresseerd in haar- verlenging/verdikking (extensions)? Graag maak ik dan een korte afspraak met je, waarin we kunnen bespreken wat jouw wensen zijn en welke soort/kleur past bij jouw kapsel. Deze zijn niet te allen tijde op voorraad.

Het is mijn streven om goed naar wensen te luisteren en iedereen op z'n mooist de salon te laten verlaten. 
Als je achteraf toch niet helemaal tevreden bent met je kapsel of haarkleur, mag je altijd terugkomen, binnen een termijn van twee weken. Uiteraard zorg ik dan kosteloos voor een oplossing, zodat jij altijd 100% tevreden bent en met een goed gevoel de salon verlaat. 
Graag verwelkom ik jou bij NAATH!


Benieuwd naar mijn werk en creaties?
Volg NAATH op Social Media:
@naathnunspeetPRODUCTEN
In de salon werk ik met de kleur- en productlijn van KIS Haircare.
Dat het altijd beter kan, bewijst het Keratin Infusion System. KIS combineert het beste uit de Amerikaanse en Europese haarverzorging tot één complete en unieke haarverzorgingslijn. Het systeem bevat een revolutionaire formule die, geheel naar Amerikaanse traditie, focust op herstel van het haar van binnenuit. Waar Amerika sterk is in het daadwerkelijk repareren van haar, loopt Europa voorop als het gaat om technieken in haarkleuring en permanent. KIS brengt nu het beste uit deze twee werelden samen in één revolutionaire haarverzorgingslijn, met als resultaat: het Keratin Infusion System. KIS heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en biedt voor elk haartype een passend product. 

Over KIS is zeer goed nagedacht. Zo bieden de producten, naast het bijzondere Keratin Infusion System, nog een aantal belangrijke pluspunten. Eén van de randvoorwaarden bij de ontwikkeling van KIS was bijvoorbeeld om dieren en hun leefomgeving niet te belasten. Producten van KIS worden daarom niet op dieren getest. Daarnaast wordt de keratine die in de producten verwerkt wordt, gewonnen uit de wol van geschoren Nieuw-Zeelandse schapen. In KIS worden geen dierlijke bijproducten verwerkt en de producten zijn niet belastend voor het milieu. De verpakking is dus ook recyclebaar.