Salon

 

Even voorstellen..
Mijn naam is Nathalie Kluinhaar,  30 jaar oud en ben 'Allround Hairstyliste'. Deze opleiding heb ik afgerond aan het Landstede te Zwolle. Vanaf 2009 ben ik werkzaam in het kappersvak en heb veel ervaring op mogen doen bij verschillende professionele salons. Nadat ik de laatste paar jaar daarvan de functie heb mogen uitoefenen als Salon Manager, heb ik uiteindelijk de stap genomen om mijn eigen bedrijf op te zetten. Voor de ultieme 'haarbeleving' sta ik graag voor jou klaar in mijn knusse salon. Voor iedereen, dames, heren en kinderen, persoonlijk advies op maat en alle tijd. Uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Van complete make-overs tot alleen uitgroeibehandelingen, van coole updo's tot stoere mannenkapsels.
Met veel passie werk ik in het kappersvak en vind het dan ook belangrijk om op de hoogte te zijn van nieuwe trends en ontwikkelingen. Trends zijn leuk, maar natuurlijk kijk ik ook naar de persoon, gezichtsvorm en luister ik naar jouw wensen.

Ga je binnenkort trouwen? Met veel plezier verzorg ik dan jouw bruidskapsel en/of visagie.
Samen plannen we een afspraak voor een proefsessie en verlaat je niet eerder de salon dan dat we jouw perfecte look hebben gecreëerd. Op de trouwdag zelf ben ik bereid vroeg te beginnen en tevens aan huis te komen. Ik ben benieuwd naar jouw wensen!
Voor meer informatie, kijk onder het 'kopje' Bruidsstyling.

Ben je geïnteresseerd in haar- verlenging/verdikking (extensions)? Graag maak ik dan een korte afspraak met je, waarin we kunnen bespreken wat jouw wensen zijn en welke soort/kleur past bij jouw kapsel. Deze zijn niet te allen tijde op voorraad.

Het is mijn streven om goed naar wensen te luisteren en iedereen op z'n mooist de salon te laten verlaten. Als je achteraf toch niet helemaal tevreden bent met je kapsel of haarkleur, mag je altijd in goed overleg terugkomen, binnen een termijn van twee weken. Uiteraard zorg ik dan kosteloos voor een oplossing, zodat jij altijd 100% tevreden bent en met een goed gevoel de salon verlaat.
Graag verwelkom ik jou bij NAATH!

Benieuwd naar mijn werk en creaties?
Volg NAATH op Social Media:
@naathnunspeet