MAAK EEN AFSPRAAK


De salon is gesloten van 20 t/m 29 juli en van 5 oktober t/m 20 oktober. Fijne zomervakantie!

NU in de salon!
Mini Summer Essentials.
Bescherm je haar deze zomer of op vakantie met deze mini shampoo en conditioner met UV-filter. Verzorgend, voedend en geschikt voor elk haartype!
Samen voor maar € 7,90

Welkom


NAATH staat voor kwaliteit, gezelligheid en vakkundigheid. Kom gezellig langs in mijn knusse dames en herensalon. Ik ontwikkel mezelf graag en beschik over uiteenlopende vaardigheden. Benieuwd naar mijn werk? Neem een kijkje op deze website of op Social Media. Graag sta ik voor jou klaar met tips en advies voor jou gewenste eindresultaat en/of productgebruik. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak.


 


INFINITY BRAID
NAATH is verkooppunt van het té gekke merkje Infinity Braids. Met deze gevlochten haarbanden creer je een prachtige braided look in een handomdraai, terwijl het lijkt alsof je je eigen haar zo mooi gevlochten hebt. Een superleuk kapsel binnen 1 minuut! In verschillende soorten vlechten én kleurtinten. Kom langs om jou kleurmatch te vinden!


Salon

Allround Hair en Bruidsstyliste- Passie - Voor hem en haar - Gedreven - Kwaliteit - Vakidioot - Gezelligheid - Persoonlijke aandacht - Advies - Salon aan huis - Service - Trends - Visagie

Barber Look

Ben jij in voor die stoere 'old school' look met een mooie fade?
Ik heb mijn certificaat 'Barber Skills' behaald.
Van Pompadour tot Flat Top. Vraag naar alle mogelijkheden.

Visagie

Ben jij binnenkort de bruid, daggast of heb je zomaar een feestje/gelegenheid?
Graag zorg ik voor een mooie en bijpassende look.
Plan een visagie afspraak in!

Verkooppunt Mintenz
Mintenz is een minerale make-up die 100% natuurlijk en vegan is. Goed voor de huid en voor het milieu. De pure pigmenten smelten samen met jouw eigen huidolien en geven zo een natuurlijk en egale uitstraling. Ben jij benieuwd naar de producten? Heb je hulp nodig bij jouw kleurkeuze of lijkt het je leuk om make-up advies te krijgen? Neem gerust contact op en ik help je graag.